19.2 C
Alanya
Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Alanya Turkiye Youtube Official Page
Ana Sayfa Etkinlikler Diğer Alanya Uluslararası Fotoğraf Yarışması için Son Gün 30.11.2019

Alanya Uluslararası Fotoğraf Yarışması için Son Gün 30.11.2019

Alanya Uluslararası Fotoğraf Yarışması için Son Gün 30.11.2019
YARIŞMA HAKKINDA

“Eyes of Alanya”. Bu yarışma Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Belediyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD)  tarafından düzenlenmektedir ve yürütücülüğü Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından gerçekleştirilmektedir.

YARIŞMANIN AMACI
Her bir katılımcı, farklı bir gözle göreceği Alanya’yı görsel dünyaya daha iyi anlatmak ve tanıtmak, Alanya’nın tanıtımında da kullanılabilecek en iyi fotoğrafları seçmek suretiyle yerli ve yabancı turistlerin Alanya’nın doğal güzellikleri yanında tarihi, kültürel, geleneksel değerlerini tanımalarının ve kayıt altına almalarının sağlanması, aynı zamanda; fotoğraf sanatçılarının çalışmalarını destekleyerek gerektiğinde uluslararası platformda ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek nitelikte fotoğraf sergileri oluşturulması, sunumlar ve sosyal medya aracılığı ile Alanya’mızın tanıtımını en güzel şekilde yapılması amacıyla düzenlenmiştir.

YARIŞMANIN KONUSU
Alanya / Serbest

YARIŞMA Websitesi

Yaklaşan Etkinlikler

2024 En Güzel Balkon Bahçe Yarışması

En Güzel Balkon Bahçe Yarışması Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen EN GÜZEL BALKON ve EN GÜZEL BAHÇE yarışması ile hedefimiz çevre bilincini...